Jump to content

VIKTIGT MEDDELANDE!

This announcement is no longer active

Navigare

Hej båtvänner,

 

Då är vi äntligen tillbaka igen efter ett alldeles för långt stopp. Det som hände var enligt de som förstår sig på sådant att flera diskar i servern gick sönder i stort sett samtidigt och att även någon ny disk gick sönder vid bytet. Den höga säkerheten med speglade diskar med mera visade sig alltså inte finnas såsom vi alla trodde. Databasen var lagrad på flera diskar och trots att försök att mjukvarumässigt lappa ihop informationen gjordes så lyckades inte detta.

Den mycket smärtsamma följden av detta är att vi nu, som enda alternativ måste backa till en backup från juni 2018 vilket innebär att många roliga och intressanta inlägg är borta. 
Nu har vi också flyttat allt till en mycket bättre aktör och vi hoppas att det ska fungera bättre framöver. Vi kommer att ha en egen server och webbhotellet kör med speglade diskar och tar daglig backup till externa diskar.

Vi hoppas att ni inte har ledsnat och att vi snart har ännu bättre drag på vårt forum än tidigare. Dessutom vill vi ha bilder på era blänkande båtar för nu fick ni två månader extra att polera båten istället för att hänga på ett båtforum.

 

 

  • Newsletter

    Want to keep up to date with all our latest news and information?
    Sign Up
×
×
  • Create New...

Important Information

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies