Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Dr. Bob’s ”Razzmatazz” är uppe på land för service och polering. Snart är hon som ny.
 3. Yesterday
 4. Jag är nog rädd att du bara satt ”plåster” inte botat sjukdomen. Visst du kan ha haft otur och fått vatten med från macken men se över dina packningar i tanklock, inspektionslucks och hur din avluftning ser ut. Risken är stor att du annars står med samma problem igen efter några regnväder eller båtturer. Jag har köpt ett antal båtar billigt blandannat den sista för att det var en dålig O-ring i tanklocket.
 5. lp75

  Sommar 2020

  Postar lite bilder från starten på semestern på vägen till och på höga kusten.
 6. 98 oktan innehåller också etanol.....
 7. Jag dränerar alltid fuelrails och sen använder jag båten som mack till frugans bil och snöskotern tills den är helt torr i tanken. På våren blir det ny och fräsch bensin i båten.
 8. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Blev visst lite mer tröjor.. Allt klart på Torsdag.
 9. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Performance Boat Center SOLD!!! Congratulations to the new owner!! Enjoy your 2020 Cigarette 41 Nighthawk in Tennessee!
 10. Vispade förbi Huvudskär med sydlig kurs, någon som fått problem vid Gotska Sandön?
 11. Finns ju ingen längre. Då får man köpa 100 dunkar Aspen (4 L) på Jula ...............
 12. Navigare

  Sommaren i Stockholms skärgård

  På svaj i ett ganska fullt Huvudskär. Första dagen utan regnskur (peppar, peppar).
 13. Carl Mountainvalley

  Polisen söker ägare.

  Jo d e min... haha😄😄
 14. Vi övar regelbundet med sjöräddningen i Sverige och UK. här utanför Karlskrona.
 15. Hej! Ny segelbåtsägare och inte mekaniker 😉 Upptäckte vatten och mest olja (trodde det var diesel men luktar inte som diesel?) i kölsvinet efter hård segling igår. Pumparna var stängda under seglingen Men det lät från diskhon under gång. (Det kanske det gör på alla segelbåtar vid lutning?) en relativt ny D1, 500 timmar och servad i våras. Tankade diesel innan seglingen och den i sig behöver luftas då det rinner ner dåligt när man tankar full fart, det åker tillbaka ut. Kan det vara diesel i kölsvinet även om det inte luktar som vanlig diesel? Vi hittade en pöl, rent och ljus som matolja i färgen framför motorn (Motorutrymmet) i en lite pöl som fortsatt rinner ner i kölsvinet. Ingen mer tillströmning som vi ser. Kan det vara från tankningen? Skulle det hamna där då? Tacksam för tips på vad man kan kolla utefter hur oljan ser ut eller luktar. Tack 🙏🏼⛵️
 16. Alldeles nyss. Kom in med bra fart och hovrade ett tag för att se att de kan gå ned i en liten glänta. Någon av mina grannar mår inte bra, med andra ord. IMG_4129.MOV
 17. Jag bor så de flyger förbi mig ofta. Jag har svårt att tro att de används till annat än just ambulansuppdrag. Kan tänka mig att de tränar en del också då jag se dem landa eller släppa av personal på mest galna ställen. Duktiga piloter!
 18. Är själv helikopterpilot i den privata sektorn, och jag tror inte att de används till sådan övervakning. Är det inte ett skarpt räddningsuppdrag så handlar det med största sannolikhet om övning.
 19. Vart hittade du bensin som är fri från etanol? Vilken leverantör har det numera, sista med garanterat etanolfri 98 oktan var Cirkle K när dom hette Statoil och det var ett tag sedan.
 20. ekolnskungen

  Long time no see, överväger båtköp!

  Vilka linjer!
 21. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Fin design och att man kan ha båtar som tak var ju något nytt för mig..🤣
 22. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  On Star är suveränt. Vi skulle precis sticka iväg i kväll med min Tahoe när ett email kom från On Star. Sa till Carina vi får ta Din bil för jag har punka.. Hur vet Du det sa hon direkt och visade henne detta. Sitter in liten spik i däcket så jag tog min lilla 12 volts kompressor och fyllde upp däcket. Med lite tur håller det tills i morgon.. blir det helt platt brukar det inte gå att få i luft i morgon bitti så jag kan ta mig till lokala däckfirman.
 23. Last week
 24. Jag har upptäckt felet. Jag tankade 95 oktan vilken innehåller etanol. Etanol i fuktiga miljöer drar åt sig vatten. Inte bra in en inombordare. Igår pumpade jag ut all bensin och ersatte med 40 L 98 oktan samt en tillsats från STP. Idag går båten bättre än nånsin. Jävla kemiska soppa som man gör med våra drivmedel idag. 98 Eller alkylat är det enda som håller. Skit i 95 och allt annat. Min motor är dessutom gansla ny med få timmars gång. Mvh Gurra
 25. Gasglad

  Vad är detta för båt?

  Kan vara en Marino 19. Men är mycket osäker, det är alltid svårt det är byggt många båtar med Smugglern som förebild. Några riktigt bra några ja helt tvärt om.
 26. Anders smuggler

  Vad är detta för båt?

  Inte Smuggler eller Joker.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies