Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. jesper97

  Boot Düsseldorf

  Du får hålla ögonen öppna efter anmälningsformulär på hemsidor för respektive båtmärken. Åker du på en vardag då det är mindre folk så går det oftast att på plats hitta tider för visning, iaf för märken som tex Sunseeker, Princess och liknade. Sedan så kan det vara lite svårare med de exklusivaste märkena. Jag utnyttjade de faktum att jag har sociala medier med fokus på yachting för att tex komma in på Sanlorenzo.
 3. Rasmus

  Vad är det för båtmodell

  Tjenis, hämtade hem ett par lik i helgen för att snygga till men en utav båtarna har jag ingen aning om vad det är för någon. Nån som har en ide? 🤗 Ca 5.40 lång Platt som en pannkaka i aktern.
 4. Rasmus

  Boot Düsseldorf

  Ska dit nästa år, har lockat frugan med bra Shopping och uteliv 😁 Hur bokar man hos respektive tillverkare för att få tillgång?
 5. Today
 6. jesper97

  Boot Düsseldorf

  Här kommer nästa del. Kan inte sägas annat än att detta är en fantastiskt läcker yacht. 😍
 7. Yesterday
 8. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Har fått hjälp att få ihop detta till Carinas fest. Tyckte den blev så bra. Är en av flera överraskningar men vet att hon inte tittar här..
 9. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Har alltid varit skeptisk till aktier i Marin branchen. Dock kunde jag ha köpt MarineMax aktier för runt 1.50 dollar omkring 2009. Idag runt 20.00 dollar.. MarineMax sees 25 percent jump in share price https://www.tradeonlytoday.com/dealers/marinemax-sees-25-percent-jump-in-share-price?utm_campaign=TOT Newsletter Campaign&utm_source=hs_email&utm_medium=email&utm_content=82353353&_hsenc=p2ANqtz-__IJBBSTsDqeKAxw_ccPw9fZ2JQM9dBTJAnHLKhrQaYeuSwiZXqee49mB--S14W6d1WhQW9bJ8tr1pwlN-xuXNfWUGPQ&_hsmi=82353353
 10. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Här har man ju spänt fast lasten ordenligt men inte lyckats så bra med att koppla på trailern rätt..
 11. Gasglad

  Boot Düsseldorf

  Muddra, vad är problemet?
 12. Kalle AMK

  Boot Düsseldorf

  nä så klart... 😉 K
 13. Last week
 14. JanJ

  Boot Düsseldorf

  Galet läckra båtar. Skulle sitta som en smäck. Fast jag har ju inte djupgåendet vid min brygga så jag får passa.... 🙄🤭 Tack för fin film!
 15. jesper97

  Boot Düsseldorf

  Hej! Besökte i början av veckan världens största inomhusmässa för båtar i Düsseldorf. Hade i förväg planerat in besök hos de mer exklusiva tillverkarna för att vara säker på att få se båtarna. Bara att ta på sig finkläderna för att göra sitt bästa för att smälta in 😉 Börjar lite "smått" med en video från Sanlorenzo SL96 A och SX76. Kommer mer, ska bara ta mig tid till att redigera ihop klippen. 😀
 16. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Brukar sällan känna så för någon jag knappt känner men Forrest L. Wood har vi träffat ett antal gånger och han är den som gjort att Bass fishing och hela branchen runt fiske med Bass båtar är det största någonsin. Forrest är nu 87 år gammal och slutet är nära informerar familjen. Han startade Ranger Boats och fisketävlingarna runt hela USA bär hans namn.. Forrest Wood Cup och FLW. https://www.flwfishing.com/ https://en.wikipedia.org/wiki/Forrest_L._Wood https://www.rangerboats.com/ Carina och Forrest L. Wood.
 17. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Någon som är sugen..?? 60 fots chaseboat från Windy blir nytt flaggskepp https://www.batliv.se/2020/01/22/60-fots-chaseboat-fran-windy-blir-nytt-flaggskepp/
 18. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Dom kunde förr också..!! Jack Aylsworth‎Evinrude - Johnson outboards. Facts, history, racing and future. Back in the 80’s, when the Sea Drive was introduced, followed by the Armstrong & Gil transom brackets, we tended to think of brackets as a new concept. Not so, the Johnson Brothers had developed that concept some 53+ years earlier in 1927!
 19. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Fina båtar. SeaVee opens new facility https://www.tradeonlytoday.com/manufacturers/seavee-opens-new-facility
 20. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  LOTO idag. Surprising Snowfall Jams Lake Area Highways, Traffic Crashes Pile Up
 21. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Någon på MarineMax blir nog av med jobbet..!!
 22. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Har varit bråk om Subways 12 inch macka.. då den inte varit 12 inch i varken kallt eller varmt väder..!! http://money.com/subway-footlong-lawsuit-12-inches/
 23. Torch Red

  Båtlivet i USA

  Ger mig vissa associationer. Inget jag vill ha i min mun.
 24. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  HeeHee..!!
 25. Jarlingar

  Båtlivet i USA

  Masten var ju nere så dom måste ju gått för motor.... 😁
 26. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Inte bara motorbåtsägare som felar..!!
 27. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Kollade bakåt i tråden och såg vad vi gjorde denna dag för 6 år sedan..!! Tiden rusar iväg..!!
 28. Earlier
 29. Torch Red

  Båtlivet i USA

  Blågult är ju stiligt. Men här blev det lite mycket tycker jag. Smaken är som....olika.
 30. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Blå-Gul på vitt.. Läcker DCB Performance Boats
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies