Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde auto-uppdateras

  1. Senaste veckan
  2. Navigare

    Båtlivet i USA

    @Lars Ström Grattis till huset! Det ser verkligen välskött ut.
  3. Lars Ström

    Båtlivet i USA

    Full rulle på Strippen..LOTO idag..Saknar mycket.
  4. Lars Ström

    Båtlivet i USA

    Nu verkar alla saker ha ramlat rätt och köpet blir av den 29:onde April i Terra Vista delen av Village of Citrus Hills. Förväxla inte detta med stollarna i The Villages som ligger 30 minuter öster om Terra Vista. Vi har besökt The Villages och det är inte för oss. https://www.dailymail.co.uk/femail/article-12833453/Retirement-community-Villages-Florida-swinging.html Första skärmdumpen är Terra Vista med alla mindre områden inom Terra Vista. Ja..gated med vakt. Vårt hus ligger i Westford Villas delen av Terra Vista. W. Herick Court heter gatan. Westford Villas är ett såkallad Carefree område..vilket innebär att bl.a målning och tvättning av hus och tak också sköts av Terra Vista och ingår i den högre HOA avgiften. Det är också ett såkallt 55 plus..vilket innebär att mannen eller kvinnan i familjen måste vara över 55 år. Inga barn får bo där permanent..men egna barn - barnbarn får hälsa på upp till en månad tror jag. Saltvattenpoolen får jag själv ordna service på. Den lilla röda punkten är vår gata. Andra skärmdumpen är förstorad till vår gata och röda punken är vårt hus. Village of Citrus Hills har andra stora områden som ingår i närheten och totalt 10 000 hus finns i hela developmentet..men Terra Vista är knutpunkten där allt finns. 4 golfbanor, 3 restaurant, gym, spa och massa annat. https://www.citrushills.com/ Jag vet att Carina kommer att stortrivas i Terra Vista..hur det går för mig vet jag ännu inte men vill ge det en chans.
  5. Lars Ström

    Båtlivet i USA

    En granne här på Ocean Resort har en Pontoon med dubbla G2. Känns som farkoster med G2 blir helt iskalla att sälja. BRP får inte fram delar i vettig tid och dom är svindyra när dom väl kommer 🥲
  6. Speedy

    Båtlivet i USA

    https://www.tradeonlytoday.com/dealers/marinemax-falls-victim-to-cyberattack
  7. Lars Ström

    Båtlivet i USA

    Chad levererade en ny Saxdor 320 GTO. idag.
  8. Lars Ström

    Båtlivet i USA

    Såg att han som tog oss på båttur när Vi var på Motorcoach Country Club i CA har sitt ställe till salu nu. Lot 38 Mycket fint resort. Finns många till salu om någon är sugen.. https://www.motorcoachcclotsales.com/
  9. Lars Ström

    Båtlivet i USA

    400 Saxdor has arrived in Pompano!!! WOW!!!!
  10. Lars Ström

    Båtlivet i USA

    😀 Our $60,000.00 retail priced 2022 Vibe 26 RK is for sale for half price. Yes..we special ordered this 26 RK and took delivery in late September 2022. 50 Amp, 2 air conditions, convenience and premium package, duel batteries, storage box installed at the rear bumper extra cabinet and better faucet in the bath room. Replaced the very heavy sofa with a much better one. Fits perfect. Same with the two heavy recliners..one instead, much lighter and way better. Our Vibe 26 RK spent 3 month at the Vibe factory last summer and got the latest much better cabinets with NO vinyl peeling issues. This Vibe is very little used and stored under roof.. See picture for details. Available by owner at the end of April in central Florida. Free and clear Florida title.
  11. Lars Ström

    Båtlivet i USA

    Tack..Viben blir snart till salu..!!
  12. JanJ

    Båtlivet i USA

    Lars, vad gör ni med Viben? Har den gjort sitt nu? Antar att ni inte får ställa den på er egen uppfart eller tomt. FInt område ser det ut som och Orlando och Tampa inom bekvämt avstånd.
  13. Lars Ström

    Båtlivet i USA

    @Dicke Bra fråga som Carina också ställer..??..😀 Hon har många fler frågor om möbler och massa annat..
  14. Konstruktionen på takluckan är lite sisådär. Går på slädar som rör sig lite mkt och allt låser sig när det kommer lite snett. Monterar slädarna mer isär på RF plåtar som limmas och skruvas påplats ned krafrigarebult.
  15. Vårrustningen har börjat ta fart. Har en kabelvinda/uppdragare i motorrummet för landströmskabeln. Luckan för kontakt var trasig då den nästan alltid är öppen och går lätt sönder. Fann en ny på Amazon med luckaför kabeln.
  16. Dicke

    Båtlivet i USA

    Kul för Er! Är tanken att vara där under en tid i maj, juni för att sen åka tillbaka till Loto?
  17. Lars Ström

    Båtlivet i USA

    Tillbaka hemma i Viben på Ocean Resort efter en lång dag i Citrus Hills. Besiktningen av huset gick bra..fanns några små grejor som behöver fixas. Efter en timme i vårt tilltänkta nya hus med säljarna var Vi överens om att flytta köpedatum till den 29onde April ochgamla ägarna skippar planerna på att få stanna till sista Juni. Kändes mycket bättre och huset är så fint..Skall bli riktigt kul. Vi lämnar Ocean Resort April 15 och tar oss till Sweet Citrus Acres RV Resort där Vi har hyrt plats för Viben till den 30onde April. Då vi enligt planen är husägare igen. https://sweetcitrusacres.com/ Några bilder från idag. Villages of Citrus Hills -Terra Vista är fasen fantastiskt..man bör se för att förstå.
  18. Tidigare
  19. Lars Ström

    Båtlivet i USA

    Idag Tisdag ska Jaime upp på vinden och inspektera huset Vi har för avsikt att köpa. Vi åker dit tidigt Onsdag morgon för att träffa Jamie och kolla huset igen. Vill ju träffa "våra hyresgäster" som inte betalar hyra..!!..😀 Lite spännande och kul.
  20. Lars Ström

    Båtlivet i USA

    @Kane En klok fråga. Skatten på hus är mycket kännbar i Florida och i dom flesta country är huskatten 1,5 upp till 2,5 på priset du köper huset för. Alltså högre en taxeringsvärdet. Mao kommer chocken året efter du köpt huset. Om huset ovan säljs för 39,900,000 blir skatten för nya ägaren nästan 600,000 dollar..!!..året efter.
  21. Kane

    Båtlivet i USA

    Fastighetsskatt på 1,8-1,9%, är det lika för alla hus i Florida eller är det beroende på taxeringsvärdet/county/etc.?
  22. Lars Ström

    Båtlivet i USA

    Om man vill känna sig riktigt fattig så kan man kolla på hus till salu på här..😃 :..ett exempel på Hillsboro Mile till salu. https://www.zillow.com/homedetails/1115-Hillsboro-Mile-Hillsboro-Beach-FL-33062/42932616_zpid/ $39,900,000 Prissänkning från $42,000,000 Tax 2023 $333,835….😃
  23. salming

    Båtlivet i USA

    Grattis till nya huset!
  24. Lars Ström

    Båtlivet i USA

    Svenska vänner har redan tagit reda på hur man tar sig till vårt gästrum billigast..😃 Verkar redan fullbokat
  25. Lars Ström

    Båtlivet i USA

    En uppdatering om någon finner det intressant..😀 Vi har löst dom knepiga grejorna och en stor handpenning är mottagen av the Title Company som skall göra Closing April 22. Säljarna..ett äldre par bygger ett nytt hus i North Carolina i deras hemort. Detta hus blir klart i Juni så dom får stanna kvar i vårt nya hus tills det. På Tisdag skall en besiktningskille kolla 4 punkter i huset..som jag själv inte kunde göra när vi tittade på det. 1. Kolla för eventuella takläckor genom att klättra upp på vinden. 2. Kolla om eventuellt mögel finns där också. 3. Isoleringen på vinden. 4. Kolla att inga golvplattor är lösa..rätt vanligt problem Nuvarande ägarna byggde huset och dom har taget perfekt hand om det så kändes onödigt med en stor besikting. Känns spännande och positivt..Vi får se.
  26. Lars Ström

    Båtlivet i USA

    Kurt Strand Design.
  27. Magnus Z

    Bilder Från Båtliv

    Coronets flytande sommarstuga. Väldigt lik Chris Crafts modeller.
  1. Ladda in mer aktivitet
  • Senast aktivitet

    • skuggan förtjänade ett märke
      Collaborator
    • Mattias.W förtjänade ett märke
      Hängiven
    • alunde förtjänade ett märke
      Goda reaktioner
    • -plm- gick upp i ranking
      Entusiast
    • msoncahvs9183 förtjänade ett märke
      Första veckan avklarad
    • Lars Bäck förtjänade ett märke
      Första veckan avklarad
    • Krüger förtjänade ett märke
      Första veckan avklarad
    • Baretta förtjänade ett märke
      Hängiven
    • Krüger förtjänade ett märke
      Hängiven
    • Baretta förtjänade ett märke
      Goda reaktioner
×
×
  • Skapa nytt...

Viktig information

Genom att fortsätta läsa på vår webbplats accepterar du vårt användande av cookies