Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Har du tänkt utom eller innombordare?
 3. Speedy

  Båtfilm

  Massor med finheter https://www.youtube.com/watch?v=_8SDcjKrKYA
 4. Du har lite konkurrens där.. Jag har spenderat ~10,000:- på ett projekt med potential för 100 knop.. 😁 (måste ta och återskapa den tråden..) Bara en av bilderna som syns tyvärr..
 5. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  I kväll har vi varit på middag med ett annat trevlig par från Texas. Dom är här för att hämta deras sprillans nya Marathon Coach #1288. https://www.marathoncoach.com/product/marathon-coach-1288/ Första två bilderna. Dom byter in sin 2008 Liberty Coach Bild tre.
 6. Tjena. Detta är mitt förtsta inlägg här på forumet. Jag tänkte att det kunde va både, roligt och lärorikt att dokumentera och dela mitt första "båtbygge". målet är att med så liten budget som möjligt, åka så fort som möjligt. Har fått tag i en gammal båt som jag tycker ser ut att ha potential. Men vad är de för båt? och vad är det för båt som jag fick med när ja handla drevet? båtarna är 17´ respektive 21´ fot.
 7. Last week
 8. Bian

  Ojämn motorgång Penta 5.0Gxi

  Nej inget tjutande ljud. Bränslepumpen byttes dock förra året då den förra började läcka i toppen på högtrycksdelen
 9. Nicke

  Stödlager bock

  Lagret är byt och bocken fick demonteras , i annat fall hade man varit tvungen att demontera tvättmaskin/generator roder,mm för att få ur axlarna. lagerbocken är inte genomsvarvad ,så den främre delen har mindre diam, än lagret i sig. gick fint och ganska lätt..
 10. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Även Richard Petty’s Marathon buss kom i morse.
 11. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  I natt, tidig morgon kom nya grannar in. Jimmie Johnson’s fina buss med trailer från Nascar racet i Miami. Hans buss driver är mycket vänlig och berättade massa intressanta saker inom Nascar.
 12. Draco 2900 Star

  Ojämn motorgång Penta 5.0Gxi

  Finns två kopplingar i anslutning till bränslepumparna för hög- och lågtryck. Ser ut som ventiler till däck. Tjuter bränslepumpen?
 13. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Har nog lagt in detta tidigare någonstans men 24 pack är ute.. 99 pack gäller nu..!!..😀
 14. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Lite väder igen. I dag är det bara 2 grader varmare där Vi är i Florida jämnfört med Lake of the Ozarks..!!
 15. Gasglad

  Ojämn motorgång Penta 5.0Gxi

  Med manometer eller läsa av datorn, är inte VP expert så jag har inte exakt koll!
 16. Bian

  Ojämn motorgång Penta 5.0Gxi

  Tack. Hur kollar jag trycker i insprutet?
 17. Gasglad

  Ojämn motorgång Penta 5.0Gxi

  Kolla bränsletryck i insprutet samt om det finns skit i tanken
 18. Halloj, vår inombordare VolvoPenta 5.0Gxi-E från 2004 (insprutning) beter sig knepigt. När vi kör på ex. 1200rpm, oavsett hur länge, går den hur bra som helst och även när vi drar ner till 600-700rpm. Om vi däremot kör fortare runt 3600rpm så börjar den gå sämre efter ca 10min, lite annat motorljud och verkar lite trött. När jag då drar ner för att köra på lågt varvtal för krypkörning 600rpm och lite över så går den ojämnt och låter konstigt. Den stannar inte men det låter som det. Jag har bytt tändstift, bytt filter och dragit i ngn specialvätska i bränslet för ev. vatteneliminering. Oljan håller 80-90grader. Kan det vara ngt med att den inte går på alla cylindrar? Kan det vara ngt med termostaten? Alla tips välkomna då de båtmeckar jag pratat med hittills inte gett ngt vettigt eller trovärdigt svar. tack på förhand
 19. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  A day in front of the TV watching the final NASCAR race. Pulling hard for #4 Kevin Harvick Ford/Busch Light
 20. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Big gambling evening onboard 1035. So far Lars is outsmarting his wife....did not last very long..!!
 21. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Wow, Yachts Worth More Than $20 Million Destroyed in Fort Lauderdale Boatyard Fire (News Video) https://www.passagemaker.com/trawler-news/yachts-destroyed-fort-lauderdale-boatyard-fire
 22. Bengtsson

  Båtlivet i USA

  Oooooppsss😬
 23. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Ser ut som den är lite tung i aktern..!!
 24. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Laura klagade också på vädret på deras Homebase..Hilton Head SC.. Så här har det sett ut i tre dagar sa hon. Well..Ni skulle ha stannat här..Starta upp hemmet ock kör söder ut igen..!!
 25. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Laura textade mig och frågade varför vi fortfarande var kvar här på Marathon. Svarade att Vi har något fel på vår såkallade Tech-Link dom inte har hittat ännu. Då började hon berätta vad det kunde vara för fel..vilket kändes lite roligt.. Svarade lite fint att Du vet mycket om dessa bussar men tror inte Du klarar detta. Dom hade haft ett Tech-link fel också men helt annorlunda än vårt fel. Charmig är hon i alla fall.. Tom tyckte jag skulle ”run for Mayor” här i lilla San Antonio hålan.
 26. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Vilka härliga människor..😀 Farmers från Iowa är inte att leka med.. Så kul och trevligt i kväll.
 27. Lars Ström

  Båtlivet i USA

  Carol och Marvin sitter bakom deras buss dom jobbar med. I kväll skall vi gå ut på middag tillsammans. Carina gör det hon gillar mest.. Provar kläder.. Hon struntar i vart Vi är parkerade..!!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By continuing to browse our site you agree to our use of cookies